böcek ilaçlama

VİRÜS ve HASTALIKLARA KARŞI İLAÇLAMA

Kış mevsiminde güneş ışınlarından daha az yararlanmanın yanı sıra, yoğun strese maruz kalmak da bağışıklığımızın düşmesine neden olarak bizi enfeksiyona açık hale getiriyor.

İlaçlama yaptırmak bu hastalıkların önlenmesinde çözüm olarak kullanılabilir.

Detaylı Bilgi...

Böcek ilaçlama

Her üremelerinde yüzlerce yumurta bırakan ve hızla üreme sağlayan böcekler ile mücadele etmek gerçekten de güçtür. Bu nedenle profesyonel böcek ilaçlama şirketlerinden destek almak gereklidir. Bu konuda günün her saati ilaçlama hizmeti veren böcek ilaçlama şirketleri bulunmaktadır. Fakat burada dikkat edilmesi gereken konu böcek ilaçlama hizmeti alacağınız ilaçlama şirketinin Sağlık Bakanlığı çalışma ruhsatına sahip, ilaçlama konusunda yıllardır hizmet veren tecrübeli ve profesyonel ilaçlama şirketi olmasına dikkat edilmelidir.

Detaylı Bilgi...

Dezenfeksiyon hizmeti ve yöntemleri

Dezenfeksiyon hastalık yapıcı (patojen) organizmaların yok edilmesi veya etkisiz (inactive) hale getirilmesi işlemidir. Dezenfeksiyon bu yönüyle bakteri, algler, sporlar ve virüsler gibi tüm organizmaların yok edildiği sterilizasyon işleminden ayrılır. Gerçekte Dezenfeksiyon işlemi ile etkisiz hale getirilemeyen hastalık yapıcı organizmalarda bulunmaktadır.

Detaylı Bilgi...

Fumigasyon hizmeti

Fumigasyon, (Fumigation) bir tür zararlılardan korunma metodudur. Zararlı olduğu düşünülen haşere, böcek ve bakteriler, kapalı bir ortamda gaz halde kimyasal maddeler fumigant verilerek boğulur.

Detaylı Bilgi...

Böcek ilaçlama danışmanlık hizmeti

Biz imza böcek ilaçlama olarak bu sektöre olan güvenin tekrar kazanılmasını hedeflemekteyiz. Sağlık bakanlığından onaylı, insan sağlığına hiçbir zararı olmayan ilaçlar ile haşere sorunlarınıza çözüm getirmekteyiz. Sizlerin görüşleri bizim için çok değerlidir, memnuniyetinizi veya hassasiyetinizi bizimle paylaşırsanız ilaçlama deneyimimize, sizlere daha iyi hizmet verebilmemize bir yorum ekleyerek yardımcı olabilirsiniz.

Detaylı Bilgi...

Böcek ilaçlamada kampanya

TSE ve Sağlık Bakanlığı Onaylı, Profesyonel Böcek İlaçlama Hizmeti;

İmza böcek ilaçlama' dan uygulama esnasında ve sonrasında koku bırakmayan Sağlık Bakanlığı onaylı kaliteli ilaçlarla düdAvrupa Standartlarında hizmet veriyoruz.

Detaylı Bilgi...

Halk sağlığı böcek ilaçlama kullanım talimatnamesi

İlaçların depolaması hakkında gereken önlemler:

İlaçlar (böcek ilaçlama, fare ilaçlama, hamamböceği ilaçlama vs.) orijinal ambalajlarında mutlaka kilit altında, gıda maddelerinden uzakta, serin ve kuru yerlerde çocukların ulaşamayacakları bir yerde saklanmalıdır. Boş ilaç ambalajları ise usulüne uygun olarak imha edilmelidir. Yani boş ilaç ambalajları rastgele biçimde yakılmamalı, cam ve plastik şişler uygulama yerinde bırakılmamalıdır.
 
İlaçların Hazırlanması
İlaçlar kesinlikle gıda maddelerinin bulunduğu veya mutfak ahır gibi ortamlarda hazırlamayınız. Zirai ilaçların hazırlanması esnasında kesinlikle yemek kapları veya mutfakta kullanılan malzemeler kullanılmamalıdır. Zirai ilaçlar etiketinde belirtilen talimatlara göre hazırlayınız ve kullanınız. Süspansiyon ve Emülsiyon ilaçlar çok iyi karıştırılmalıdır. İlaçların hazırlanması esnasında mutlaka maske takılmalıdır. Ayrıca ilaçları hazırlamak ve uygulamak için solventlerden etkilenmeyen özel giysiler ve eldiven bot gibi malzemeler kullanılmalıdır.
 
İlaçların kullanma esnasında alınacak önlemler
İlaçlama esnasında kesinlikle hiçbir şey yenilmemeli ve içilmemelidir. Koruyucu elbiseler sık sık değiştirilmelidir. Zirai ilaçlar kullanılırken sigara içilmemelidir. Bilhassa kullanma esnasında alkollü içeceklerin kullanılması çok tehlikelidir. İlaçlamadan önce ve sonra eller bol su ve sabunla iyice yıkanmalıdır.
 
İlaçlar asla deriye ve göze temas ettirilmemelidir. Herhangi bir şekilde temas etmesi halinde bol su ve sabunla yıkanmalıdır. İlaçlama aletlerinin memeleri üfleyerek açılmaya çalışılmamalıdır. İlaçlama esnasında buhar veya tozun çevreye bulaşmasından kaçınılmalıdır. Rüzgara karşı atılmamalıdır. Arılara karşı zehirli olan ilaçlarla çalışırken özen gösterilmelidir. Artan ilaçlar akarsu, dere göl gibi sulara bulaştırılmamalıdır.
 
 
 

DİĞER FAYDALI BİLGİLER